Meer informatie of advies?
Bel 0314-741 741 Apply now

CLUEDO SPEL

Aantal personen: Vanaf 6 personen
Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Tijdsduur: 180 minuten
Prijs: Vanaf € 33,- incl. BTW p/p
Locatie: In 173 plaatsen mogelijk

Een bloedstollend themafeest met de perfecte moordzaak!

Kruip zelf in de huid van een detective! Een ideaal vrijgezellenfeest, themafeest of bedrijfsuitje! We zullen jouw hulp hard nodig hebben, want de weledelgeboren heer Von Blaue is gisteravond door zijn vrienden dood aangetroffen in de hal van zijn landhuis. Er  worden voorwerpen vemist uit het huis en de 6 genodigden voor het feest verblijven op dit moment in zijn mansion buiten de stad. Wie heeft de moord gepleegd, waar vond het delict plaats en welk wapen werd gebruikt? Kortom: lossen jullie de zaak op?


Wat kan je verwachten tijdens het Cluedo spel?

Jullie worden op pad gestuurd met informatie, een telefoon om contact te onderhouden met het hoofdbureau en een kaart van de 9 locaties waar heer Von Blaue de afgelopen tijd is geweest, volgens zijn agenda. Op elke locatie die je vindt, beantwoordt jouw team een vraag of voert een opdracht uit. Dit levert je een aanwijzing op. Zo komt je team steeds een stap dichterbij de oplossing.

Zodra jullie alle feiten op tafel hebben liggen, moeten jullie naar de plaats delict. Hier wordt jullie scherpzinnigheid, inlevingsvermogen en creativiteit op de proef gesteld: hoe kwam Von Blaue aan zijn einde? Jullie maken een foto waarop de dood van de heer von Blaue in scene is gezet door jullie team. Brrr.... wat eem teambuilding!
 

OFFERTE

Offerte aanvragen