Meer informatie of advies?
Bel 0314-741 741 Apply now

BAANTJER: DE RECONSTRUCTIE VAN DE MOORD!

€ 49,95
Aantal personen: Vanaf 15 personen
Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Tijdsduur: 210 minuten
Prijs: Vanaf € 49,95 incl. BTW p/p
Locatie: In 182 plaatsen mogelijk

Baantjer: de Reconstructie van de Moord! 

Ben jij een echte de Cock of Vledder en los jij de Moordzaak op tijdens een heerlijk diner? Kruip in de huid van de hoofdpersonen van Baantjer. Geef je oren en ogen (en mond!) de kost en ga lekker ontspannen zitten. Jij gaat tussen de gangen door de Baantjer Moordzaak oplossen. Volg de sporen en aanwijzingen en promoveer tot rechercheur in Baantjer: de Reconstructie van de Moord! 
 
De Baantjer Moordzaak  is een spannend avondje uit in combinatie met een heerlijk diner! Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig. Dat van jou en Baantjer. 
 
Wat zijn de kosten voor Baantjer: de Reconstructie van de Moord! 
De Baantjer Moordzaak ervaar je al voor € € 49,95 per persoon inclusief 6% en 21% btw, inclusief diner en 1 welkomstdrankje. Voor groepen vanaf 20 personen. Kleinere gezelschappen krijgen een aangepaste offerte.
 
De Baantjer Moordzaak is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra. Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.
 

OFFERTE

Offerte aanvragen